Rosmarinmarineret kalveculotte med butternutsquash

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Rosmarinmarinaden tilfører kalveculotten masser af ekstra smag.

Bemærk
Marinering, culotte: 1 time, gerne natten over. Bagetid: Ca. 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Fjern senerne på undersiden af culotten. Snit overfladen i tern med en skarp kniv.
Riv citronskallen, og hak rosmarinen. Skær hvidløg i skiver. Bland ingredienserne til marinaden, og fordel den over culotten i en bradepande. Dæk kødet med alufolie, og lad det marinere i mindst 1 time eller evt. natten over i køleskabet.
Steg culotten i en 200° varm ovn i 30 minutter, eller til den har en centrumtemperatur på 57°. Lad stegen hvile i 15 minutter.
Flæk butternutsquashen, fjern kernerne, og læg den i et stort ovnfad. Skyl tomater, og læg dem i fadet sammen med upillede skalotteløg. Drys hakket timian over, dryp med olie, og krydr med salt og peber.
Bag grøntsagerne i ovnen ved 200° i ca. 30 minutter, til butternutsquashen er blød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar