Rosmarinmarineret kalveculotte med butternutsquash
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Rosmarinmarinaden tilfører kalveculotten masser af ekstra smag.
Bemærk
Marinering, culotte: 1 time, gerne natten over. Bagetid: Ca. 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern senerne på undersiden af culotten. Snit overfladen i tern med en skarp kniv.
Riv citronskallen, og hak rosmarinen. Skær hvidløg i skiver. Bland ingredienserne til marinaden, og fordel den over culotten i en bradepande. Dæk kødet med alufolie, og lad det marinere i mindst 1 time eller evt. natten over i køleskabet.
Steg culotten i en 200° varm ovn i 30 minutter, eller til den har en centrumtemperatur på 57°. Lad stegen hvile i 15 minutter.
Flæk butternutsquashen, fjern kernerne, og læg den i et stort ovnfad. Skyl tomater, og læg dem i fadet sammen med upillede skalotteløg. Drys hakket timian over, dryp med olie, og krydr med salt og peber.
Bag grøntsagerne i ovnen ved 200° i ca. 30 minutter, til butternutsquashen er blød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk