Rosmarinmarinade
Marinaden er meget lækker og intens og passer rigtig godt til både svinekød, lam, okse, kylling og fisk. Smør marinaden på kødet, og læg det straks på grillen.

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af Carsten KysterFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
- usprøjtet citroner
- 1
- hvidløg
- 2 fed
- olivenolie
- 2 dl
- frisk rosmarin
- 6 stilke
- salt
Sådan gør du
Skær skallen af citronen, og pres citronsaften. Pil hvidløget.
Kom citronskal, citronsaft, hvidløg og olie i en blender, og blend det godt sammen.
Hak rosmarinnålene fint, og rør dem i olieblandingen. Krydr marinaden med salt.
Hæld marinaden i en ren flaske, og lad den trække et par timer inden brug.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner