Rosmarinmarinade

Marinaden er meget lækker og intens og passer rigtig godt til både svinekød, lam, okse, kylling og fisk. Smør marinaden på kødet, og læg det straks på grillen.

Rosmarinmarinade
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Carsten KysterFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
usprøjtet citroner
1
hvidløg
2 fed
olivenolie
2 dl
frisk rosmarin
6 stilke
salt

Sådan gør du

Skær skallen af citronen, og pres citronsaften. Pil hvidløget.
Kom citronskal, citronsaft, hvidløg og olie i en blender, og blend det godt sammen.
Hak rosmarinnålene fint, og rør dem i olieblandingen. Krydr marinaden med salt.
Hæld marinaden i en ren flaske, og lad den trække et par timer inden brug.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'