Rosmarinmarinade
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Marinaden er meget lækker og intens og passer rigtig godt til både svinekød, lam, okse, kylling og fisk. Smør marinaden på kødet, og læg det straks på grillen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær skallen af citronen, og pres citronsaften. Pil hvidløget.
Kom citronskal, citronsaft, hvidløg og olie i en blender, og blend det godt sammen.
Hak rosmarinnålene fint, og rør dem i olieblandingen. Krydr marinaden med salt.
Hæld marinaden i en ren flaske, og lad den trække et par timer inden brug.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk