Rosmarinmarinade

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Marinaden er meget lækker og intens og passer rigtig godt til både svinekød, lam, okse, kylling og fisk. Smør marinaden på kødet, og læg det straks på grillen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær skallen af citronen, og pres citronsaften. Pil hvidløget.
Kom citronskal, citronsaft, hvidløg og olie i en blender, og blend det godt sammen.
Hak rosmarinnålene fint, og rør dem i olieblandingen. Krydr marinaden med salt.
Hæld marinaden i en ren flaske, og lad den trække et par timer inden brug.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar