Rosmarinkylling med feta og sommergrønt
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Det er nemt og lækkert at lave kylling i fad. Pynt gerne med masser af friske krydderurter!
Bemærk
Ovntid i alt: Ca. 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Læg kyllingelårene i et ovnfad, og krydr med salt, peber og fintrevet citronskal. Skær resten af citronen i kvarte. Dryp olie på kyllingen. Pil løgene, og skær dem i kvarte. Fordel citronbåde, sløg og rosmarin mellem kyllingelårene, og steg dem i ovnen i 45 minutter.
Nip bønnerne, og kog dem i en gryde med spilkogende vand i ca. 2 minutter. Afdryp bønnerne. Skyl squashen, flæk den, og skær den i skiver. Fordel bønner og squash over kyllingen, og sæt fadet tilbage i ovnen i 10 minutter.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
Fordel ærter og smuldret feta hen over kyllingelår og grøntsager, og servér retten med nudler til. Gem resten af de kogte nudler samt 1-2 kyllingelår til madpakken.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk