Rosenkålssalat med rosiner og bacon

Stegt rosenkål passer perfekt sammen med sprød bacon og søde rosiner. Servér den her salat som lækkert tilbehør, eller lav en stor skål, og spis salaten til frokost.

Ingredienser

Sådan gør du

Fjern de yderste blade på rosenkålen, og halvér rosenkålen.
Varm olie i en pande, og steg rosenkålen hårdt i 5 minutter.
Rist pinjekernerne, og hak dem groft.
Steg bacon en sprød.
Anret rosenkål, pinjekerner, bacon og rosiner i en skål.
Riv citronskal over salaten, og pres saften udover. Drys med salt og peber, og sérver.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
25. maj 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar