Rosenkålssalat med rosiner og bacon
25. maj 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Stegt rosenkål passer perfekt sammen med sprød bacon og søde rosiner. Servér den her salat som lækkert tilbehør, eller lav en stor skål, og spis salaten til frokost.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern de yderste blade på rosenkålen, og halvér rosenkålen.
Varm olie i en pande, og steg rosenkålen hårdt i 5 minutter.
Rist pinjekernerne, og hak dem groft.
Steg bacon en sprød.
Anret rosenkål, pinjekerner, bacon og rosiner i en skål.
Riv citronskal over salaten, og pres saften udover. Drys med salt og peber, og sérver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk