Rosenkålssalat med æble og græskarkerner
23. februar 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Salaten er sprød og lækker og et godt alternativ til den friske rødkålssalat juleaften.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil de yderste blade og løse dele af rosenkålene, og kassér dem. Skær rosenkålene i tynde skiver.
Skyl og halvér æbler, fjern kernehuse og blomster, og skær æblerne i meget smalle både.
Rør en marinade af olie, citronsaft og honning, og smag til med salt og peber.
Vend æblebåde og rosenkål i marinaden, og lad salaten trække lidt.
Servér salaten drysset med græskarkerner og kørvel.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk