Rosenkålssalat

9. februar 2021 af .

Foto: Skovdal Nordic

Frisk rosenkål, syrlige æbler og søde granatæblekerner. Mere skal der ikke til for at trylle en lækker salat frem. Denne lette salat passer perfekt sammen med den lidt tunge julemad.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær bunden af rosenkålen, og fjern de yderste blade. Pluk resten af bladene, og vend dem med olie, eddike og salt.
Skær granatæblet over, og bank på det med en træske. Pil granatæblekernerne.
Skyl æblerne, og skær dem ud i tern. Lynsteg æblerne i lidt olie på en pande i 2 minutter.
Lad æblerne køle af, og vend dem med granatæble og rosenkål. Servér salaten til julemaden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar