Rosé-sangria

14. juni 2022 af .

Foto: peter Kam

Roséen giver et let og sommerligt tvist til den traditionelt set rødvinsbaserede sangria. En yndig drink, der pynter på havebordet.

Bemærk
Afkøling: 4 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland rosévin, Grand Marnier og agavesirup i en stor kande.
Skyl limefrugterne, og skær dem i tynde skiver.
Tilsæt limeskiver og hindbær til vinen, og rør forsigtigt rundt.
Sæt kanden på køl i mindst 4 timer.
Servér sangriaen kold med isterninger, evt. i fine glas.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar