Rosé-sangria
14. juni 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: peter Kam
Roséen giver et let og sommerligt tvist til den traditionelt set rødvinsbaserede sangria. En yndig drink, der pynter på havebordet.
Bemærk
Afkøling: 4 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland rosévin, Grand Marnier og agavesirup i en stor kande.
Skyl limefrugterne, og skær dem i tynde skiver.
Tilsæt limeskiver og hindbær til vinen, og rør forsigtigt rundt.
Sæt kanden på køl i mindst 4 timer.
Servér sangriaen kold med isterninger, evt. i fine glas.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk