Rørt vaniljeis med nødder, chokolade og hindbær

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Når først isen er tøet op, er desserten meget hurtig at røre sammen. Eksperimentér gerne med fyldet – prøv en anden gang at røre isen op med fx knuste cookies, karamelsauce og hakkede mandler.

Ingredienser

Sådan gør du

Tag isen ud af fryseren, og lad den blive blød i 15-20 minutter på køkkenbordet.
Hak nødder og chokolade groft. Gem lidt til pynt, og rør resten sammen med vaniljeisen.
Servér den rørte is med friske hindbær og drysset med hakkede nødder og chokolade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar