Rørt vaniljeis med nødder, chokolade og hindbær
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Når først isen er tøet op, er desserten meget hurtig at røre sammen. Eksperimentér gerne med fyldet – prøv en anden gang at røre isen op med fx knuste cookies, karamelsauce og hakkede mandler.
Ingredienser
Sådan gør du
Tag isen ud af fryseren, og lad den blive blød i 15-20 minutter på køkkenbordet.
Hak nødder og chokolade groft. Gem lidt til pynt, og rør resten sammen med vaniljeisen.
Servér den rørte is med friske hindbær og drysset med hakkede nødder og chokolade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk