Rør selv-tatar med rodfrugtfritter og salat
12. juli 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Servér den lille rå ret som et samlesæt med de forskellige elementer i små skåle på bordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skræl gulerødder og pastinakker, og skær dem i tynde stave. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber. Drys med hakket timian, og bag fritterne i ovnen i 30-35 minutter, til de er sprøde og møre.
Form oksekødet til bøffer, og læg dem i hver sin serveringsskål. Pil og hak rødløg meget fint. Bland løg, kapers og revet peberrod i små skåle. Læg æggeblommerne i hver sin lille skål eller i et æggebæger.
Rør mayonnaise med sennep og Worcestershiresauce, og fordel dressingen i små skåle.
Skyl de 3 slags salater, og hak dem groft. Vend med balsamico, olivenolie, salt og peber, og servér som tilbehør til tatar sammen med rodfrugtfritterne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk