Rommarinerede jordbær med mascarponecreme

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Lad gerne jordbærrene suge masser af rom til sig.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og nip jordbærrene. Skær dem i halve, og vend dem med rom og sukker i en skål. Lad dem evt. trække 1-2 timer på køl.
Pisk æggeblommer og sukker sammen med elpisker til en luftig masse.
Rør mascarpone i med en ske, til du får en jævn creme.
Riv citronskallen fint. Pisk fløden til skum, og vend den forsigtigt i cremen. Smag til med en smule fintrevet citronskal.
Servér de rommarinerede jordbær med mascarponecreme, og pynt evt. med citronverbena.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar