Rommarinerede jordbær med mascarponecreme
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Lad gerne jordbærrene suge masser af rom til sig.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og nip jordbærrene. Skær dem i halve, og vend dem med rom og sukker i en skål. Lad dem evt. trække 1-2 timer på køl.
Pisk æggeblommer og sukker sammen med elpisker til en luftig masse.
Rør mascarpone i med en ske, til du får en jævn creme.
Riv citronskallen fint. Pisk fløden til skum, og vend den forsigtigt i cremen. Smag til med en smule fintrevet citronskal.
Servér de rommarinerede jordbær med mascarponecreme, og pynt evt. med citronverbena.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: God opskrift på jordbærkage