Romkugler med mørk chokolade

Har du en rest mazarinkage tilovers? Forvandl den til luksuriøse romkugler med chokolade, brombærmarmelade og kokosmel.

Romkugler med mørk chokolade
0-30 min.

(0)

10. maj 2022 af Pia AndreassenFoto: Aller Media
Bemærk:Hviletid: ½-1 time

Ingredienser

stk.

Romkugler

kage (f.eks. mazarinkage)
400 g
mørk chokolade
250 g
rent kakaopulver
3 spsk.
brombærmarmelade
2 spsk.
piskefløde
½ dl
romessens
2 tsk.
groft kokosmel
100 g
salt
1 knsp.

Til servering

krymmel
frysetørret hindbærpulver

Sådan gør du

Romkugler

Smuldr mazarinkagen i en skål, til den er blevet til krummer.
Hak chokoladen groft, og smelt den i en skål over vandbad. Rør den smeltede chokolade i kageblandingen.
Tilsæt kakaopulver, 1 spsk. brombærmarmelade, piskefløde, romessens, kokosmel og salt, og rør det hele godt sammen til en jævn dej.
Smag kagedejen til med kakaopulver, brombærmarmelade og romessens, og lad kagedejen hvile i køleskabet i ½-1 time.

Servering

Form dejen til kugler, og tril halvdelen af romkuglerne i chokoladekrymmel og den sidste halvdel i hindbærpulver. Opbevar romkuglerne i en lufttæt beholder.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'