Romkugler med mørk chokolade
10. maj 2022
af
Pia Andreassen.
Foto: Aller Media
Har du en rest mazarinkage tilovers? Forvandl den til luksuriøse romkugler med chokolade, brombærmarmelade og kokosmel.
Bemærk
Hviletid: ½-1 time
Ingredienser
Sådan gør du
Smuldr mazarinkagen i en skål, til den er blevet til krummer.
Hak chokoladen groft, og smelt den i en skål over vandbad. Rør den smeltede chokolade i kageblandingen.
Tilsæt kakaopulver, 1 spsk. brombærmarmelade, piskefløde, romessens, kokosmel og salt, og rør det hele godt sammen til en jævn dej.
Smag kagedejen til med kakaopulver, brombærmarmelade og romessens, og lad kagedejen hvile i køleskabet i ½-1 time.
Form dejen til kugler, og tril halvdelen af romkuglerne i chokoladekrymmel og den sidste halvdel i hindbærpulver. Opbevar romkuglerne i en lufttæt beholder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk