Romkugler med hindbærsukker

21. august 2023 af .

Foto: Peter Kam

Tryl dine kagerester om til de lækreste romkugler, og brug allerhelst rester af brownie eller chokoladekage. Så har du perfekte godter til enhver lejlighed.

Ingredienser

Sådan gør du

Smuldr dine brownierester til krummer i en røremaskine eller foodprocessor. Tilsæt hindbærmarmelade, kakao og rom, og rør det hele sammen til en ensartet og let klistret masse. Tilsæt evt. mandelmel, hvis massen er for klistret til at forme.
Blend sukker og frysetørrede hindbær sammen i en minihakker til fint lyserødt sukker. Hæld hindbærsukkeret i en lille dyb skål.
Form romkuglemassen til ca. 20 mundrette kugler, og tril dem i hindbærsukkeret. Opbevar romkuglerne i en lufttæt beholder indtil servering.

Tip!

Frysetørrede hindbær er meget anvendelige og kan både bruges som pynt og drys på kager og som smags- og farvegiver til cremer, mousser, glasur og marengs.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar