Romkugler med banan og dadler
18. januar 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En, to, tre bidder. Sådan en lækker romkugle med ægte rom er så hurtigt spist, at du lige så godt kan tage to med det samme.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl bananerne. Findel bananer og dadler i en multiihakker eller foodprocessor.
Hæld havregryn, kakao, mandelmel og hindbærmarmelade i, og bland det kort i multihakkeren.
Smag massen til med rom, og bland det hele godt sammen igen.
Lad romkuglemassen stå koldt i 30 minutter, og rul den til små kugler.
Rul kuglerne i kakaonibs og hakkede mandler, og opbevar dem køligt i en lufttæt beholder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk