Romkugler

10. maj 2022 af .

Foto: Søren Jul Lamberth/Aller Foto og Video

Har du en rest mazarinkage tilovers? Forvandl den til luksuriøse romkugler med chokolade, brombærmarmelade og kokosmel.

Bemærk
Hviletid: ½-1 time

Ingredienser

Sådan gør du

Smuldr mazarinkagen i en skål, til den er blevet til krummer.
Hak chokoladen groft, og smelt den i en skål over vandbad. Rør den smeltede chokolade i kageblandingen.
Tilsæt kakaopulver, 1 spsk. brombærmarmelade, piskefløde, romessens, kokosmel og salt, og rør det hele godt sammen til en jævn dej.
Smag kagedejen til med kakaopulver, brombærmarmelade og romessens, og lad kagedejen hvile i køleskabet i ½-1 time.
Form dejen til kugler, og tril halvdelen af romkuglerne i chokoladekrymmel og den sidste halvdel i hindbærpulver. Opbevar romkuglerne i en lufttæt beholder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar