Røget svinemørbrad med ærtepuré og rugchips
Røget kød, søde ærter og salte rugchips. Dine smagsløg får lidt af det hele her, og de vil takke dig for det.

0-30 min.
(1)
31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
- røget svinemørbrad
- 200 g
Ærtepuré
- friske ærter i bælg
- 400 g
- hasselnøddekerner
- 25 g
- rapsolie
- 3 spsk.
- æbleeddike
- 2 tsk.
- salt
Rugchips
- rugbrød
- 5 skiver
- rapsolie
- 4 spsk.
- salt eller flagesalt
- peber
Sådan gør du
Skær kødet i tynde skiver.
Ærtepuré
Bælg ærterne, og blend dem med hasselnødder. Tilsæt olie, eddike og salt, og blend til en grov puré.
Rugchips
Tænd ovnen på 190°. Skær rugbrødsskiver i kvarte, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Dryp med olie, og drys med salt. Rist brødskiverne i ovnen i ca. 8 minutter, så de bliver sprøde og dufter. Lad dem køle af på en rist.
Smør ærtepuré på de sprøde rugchips, læg en skive kød over, og krydr med peber. Alternativt kan du servere rugchips, ærtepuré og kød hver for sig.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner