Røget svinemørbrad med ærtepuré og rugchips

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Røget kød, søde ærter og salte rugchips. Dine smagsløg får lidt af det hele her, og de vil takke dig for det.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kødet i tynde skiver.
Bælg ærterne, og blend dem med hasselnødder. Tilsæt olie, eddike og salt, og blend til en grov puré.
Tænd ovnen på 190°. Skær rugbrødsskiver i kvarte, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Dryp med olie, og drys med salt. Rist brødskiverne i ovnen i ca. 8 minutter, så de bliver sprøde og dufter. Lad dem køle af på en rist.
Smør ærtepuré på de sprøde rugchips, læg en skive kød over, og krydr med peber. Alternativt kan du servere rugchips, ærtepuré og kød hver for sig.

Tip!

Den røgede mørbrad kan erstattes af fx røget culotte eller røget andebryst.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar