Røget sildepaté med rødløg, dild og radiser

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Cremet og let sildepaté, der smager skønt på fx et stykke ristet rugbrød.

Bemærk
Patéen skal stå på køl i 2-3 timer, så gå i gang i god tid.

Ingredienser

Sådan gør du

Fjern skind og evt. små ben fra sildene.
Pil rødløget, og hak det fint.
Blend sild med rødløg, cremefraiche, salt og peber i en blender eller minihakker.
Hæld patéen over i en skål, og sæt den på køl i 2-3 timer, til den har en fastere konsistens.
Kog æggene i en gryde med lidt vand, til de er hårdkogte. Rist rugbrødet.
Pynt patéen med hårdkogte æg, radiser og dild, og servér med ristet rugbrød.

Tip!

Slå et smut omkring fiskehandleren – her får du de bedste røgede sild.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar