Røget sildepaté med rødløg, dild og radiser

Cremet og let sildepaté, der smager skønt på fx et stykke ristet rugbrød.

Røget sildepaté med rødløg, dild og radiser
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Patéen skal stå på køl i 2-3 timer, så gå i gang i god tid.

Ingredienser

personer
røgede sild
4
rødløg
1
cremefraiche 38 %
4 spsk.
salt
peber
æg
2
rugbrød
8 skiver
radiser
1 bundter
frisk dild
1 bundter

Sådan gør du

Fjern skind og evt. små ben fra sildene.
Pil rødløget, og hak det fint.
Blend sild med rødløg, cremefraiche, salt og peber i en blender eller minihakker.
Hæld patéen over i en skål, og sæt den på køl i 2-3 timer, til den har en fastere konsistens.
Kog æggene i en gryde med lidt vand, til de er hårdkogte. Rist rugbrødet.
Pynt patéen med hårdkogte æg, radiser og dild, og servér med ristet rugbrød.

Tip!

Slå et smut omkring fiskehandleren – her får du de bedste røgede sild.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'