Røget sildepaté med rødløg, dild og radiser
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Cremet og let sildepaté, der smager skønt på fx et stykke ristet rugbrød.
Bemærk
Patéen skal stå på køl i 2-3 timer, så gå i gang i god tid.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern skind og evt. små ben fra sildene.
Pil rødløget, og hak det fint.
Blend sild med rødløg, cremefraiche, salt og peber i en blender eller minihakker.
Hæld patéen over i en skål, og sæt den på køl i 2-3 timer, til den har en fastere konsistens.
Kog æggene i en gryde med lidt vand, til de er hårdkogte. Rist rugbrødet.
Pynt patéen med hårdkogte æg, radiser og dild, og servér med ristet rugbrød.
Tip!
Slå et smut omkring fiskehandleren – her får du de bedste røgede sild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på stegte sild