Røget sildepaté med rødløg, dild og radiser
Cremet og let sildepaté, der smager skønt på fx et stykke ristet rugbrød.

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Patéen skal stå på køl i 2-3 timer, så gå i gang i god tid.
Ingredienser
personer
- røgede sild
- 4
- rødløg
- 1
- cremefraiche 38 %
- 4 spsk.
- salt
- peber
- æg
- 2
- rugbrød
- 8 skiver
- radiser
- 1 bundter
- frisk dild
- 1 bundter
Sådan gør du
Fjern skind og evt. små ben fra sildene.
Pil rødløget, og hak det fint.
Blend sild med rødløg, cremefraiche, salt og peber i en blender eller minihakker.
Hæld patéen over i en skål, og sæt den på køl i 2-3 timer, til den har en fastere konsistens.
Kog æggene i en gryde med lidt vand, til de er hårdkogte. Rist rugbrødet.
Pynt patéen med hårdkogte æg, radiser og dild, og servér med ristet rugbrød.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Opskrift på stegte sild