Røget makrel og speltsalat med friske ærter
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Line Falck
Friskbælgede ærter er det rene sommerslik, så køb lidt ekstra, og spis dem som snack inden maden.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl speltkernerne i koldt vand, og kog dem møre efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og skyl dem i koldt vand igen.
Rens radiserne, og skær dem i tynde skiver på tværs, evt. på mandolinjern. Rens og snit forårsløg i mindre stykker. Skyl og skær agurken i tern.
Bland det hele sammen med friskbælgede ærter i en salatskål.
Rør rygeost sammen med olivenolie. Rør osten lind med mælk, til konsistensen bliver som en dressing. Smag til med salt og peber.
Pil makrellen ved bordet, og servér stykker af røget makrel sammen med speltsalat og rygeostedressing.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk