Røget makrel og kartoffelsalat med agurk
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Denne ret er let og frisk. Kartoffelsalaten serveres kold og er nem at sætte frem på bordet efter behov.
Bemærk
Tid: 25 minutter + afkølingstid.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Lad dem køle helt af.
Læg makrellerne på et bræt. Hak skindet let med bagsiden af en kniv, så det slipper nemmere. Løft skindet af, og skær makrelkødet fra benene.
Skær de kolde, kogte kartofler i skiver, og læg dem i en skål. Skær agurken i små tern.
Rør cremefraiche og ravigotte sammen, og smag til med salt og peber.
Vend kartofler og agurk sammen med ravigottedressingen, og pynt med hakket dild. Servér kartoffelsalaten med de røgede makreller.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk