Røget laksemousse på rugbrød

26. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Servér laksemousse og rugbrød sammen med en stor skål grøn salat. Det er nemt, det er lækkert, og det er dejlig let aftensmad på en varm sommerdag.

Bemærk
Hviletid: 1-2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend røget laks og fløde i en foodprocessor til en ensartet masse.
Pres laksemassen gennem en si, så eventuelle rester af ben og sener fjernes, og moussen bliver ekstra blød.
Rør flødeost og cremefraiche eller skyr sammen til en blød og sammenhængende masse.
Tilsæt laksemassen, og vend det forsigtigt sammen med en dejskraber. Smag til med fintrevet citronskal, salt og peber. Lad laksemoussen hvile nogle timer på køl.
Anret laksemoussen på ristet rugbrød, og pynt med dild.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar