Røget laks og kartoffelsalat med rygeost og radiser

10. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Den røgede laks får selskab af rygeost og radiser, så der er rigeligt at tage sig til for smagsløgene. Hvis du ikke bryder dig om rygeost, kan du i stedet bruge feta eller frisk mozzarella.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Lad dem køle af. Læg dem i et fad.
Rens radiserne, og skær dem i skiver. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Læg radiser, løgringe og friskbælgede ærter oven på kartoflerne.
Fordel rygeost ovenpå, og pynt med friskhakket mynte.
Riv skallen, og pres citronen. Bland skal og saft sammen med olivenolie, salt og peber.
Dryp dressingen over kartoffelsalaten. Servér kartoffelsalaten sammen med laks pyntet med dild.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar