Røget laks og kartoffelsalat med rygeost og radiser
10. august 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Den røgede laks får selskab af rygeost og radiser, så der er rigeligt at tage sig til for smagsløgene. Hvis du ikke bryder dig om rygeost, kan du i stedet bruge feta eller frisk mozzarella.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Lad dem køle af. Læg dem i et fad.
Rens radiserne, og skær dem i skiver. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Læg radiser, løgringe og friskbælgede ærter oven på kartoflerne.
Fordel rygeost ovenpå, og pynt med friskhakket mynte.
Riv skallen, og pres citronen. Bland skal og saft sammen med olivenolie, salt og peber.
Dryp dressingen over kartoffelsalaten. Servér kartoffelsalaten sammen med laks pyntet med dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk