Røget laks med rygeostdressing og rugbrødschips
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Røget laks med dressing og rugbrødschips er et fint indslag på buffeten, der både inderholder nogle blødt, noget sprødt og noget cremet.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør rygeost sammen med cremefraiche. Krydr med salt og peber.
Rens radiserne, og skær dem i fine tern. Hak dilden meget fint. Rør radiser og dild i rygeostdressingen.
Tænd ovnen på 175°. Skær rugbrødet i så tynde skiver som muligt.
Læg dem på en bageplade med bagepapir, dryp med olie, og drys med salt. Rist dem i ovnen i 7-9 minutter.
Anret laksen på et stort fad, og drys med plukket dild, kørvel og purløg. Servér med rygeostdressing og rugbrødschips.
Tip!
Hvis du vil spare tid, kan du kigge efter færdige rugbrødschips hos bageren.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Verdens bedste opskrift på rugbrødschips!
Powered by Froala Editor