Røget laks med radiser, ærter og gedeostcreme
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Radiser og friske ærter får denne enkle ret til at smage af dansk sommer. Hvis du ikke er så vild med gedeost, kan du sagtens bruge en anden friskost.
Ingredienser
Sådan gør du
Anret laksen på et fad i foldede skiver.
Rør gedeost sammen med cremefraiche og karse.
Rens radiserne, skær dem i små tern, og vend dem i cremen.
Bælg ærterne, og vend også dem i cremen. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Pynt laksen med ærteskud og peber, og servér den med gedeostcreme.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk