Røget laks med estragon, tomat og avocadocreme

1. november 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Det bliver ikke lettere eller mere lækkert, end når man serverer en forret med røget laks og avocado.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær laksen i 12 stykker.
Skyl tomaterne, skær dem i fine terninger, og fjern kernerne.
Bland olie og eddike, smag til med salt, peber og sukker, og vend tomat og estragon i dressingen.
Pres saften af limefrugten. Halvér avocadoen, fjern stenen og tag kødet ud med en ske. Blend avocadokødet med cremefraiche og limesaft (brug gerne en stavblender),og smag til med salt og peber.
Læg en lille skefuld avocadocreme på hver rugbrødschips, anret laksen ovenpå, og top med tomat- og estragonblandingen. Krydr med salt og peber.

Tip!

Kan du ikke få rugbrødschips, kan du selv riste ultratynde skiver rugbrød i ovnen, til de er sprøde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar