Røget laks med blødkogt æg og pomelo

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Blødkogt æg er perfekt morgenmad, og med både røget laks og frisk pomelo til, er du sikker på at blive helt mæt.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog ægget i spilkogende vand i 5 minutter. Afkøl i vand, og pil hele ægget.
Hak mandlerne. Skræl og pil de hvide hinder af pomelo, og del i små stykker. Vend med olie og hakkede mandler.
Anret laksen med ægget på – vent til sidste øjeblik med at skære i ægget, så flyder det fint ud.
Servér pomelo til ægget og pynt med skovsyre. Servér retten med knækbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar