Røget laks med blødkogt æg og pomelo
1. juni 2018
af
Christian Bitz.
Foto: Line Falck
Blødkogt æg er perfekt morgenmad, og med både røget laks og frisk pomelo til, er du sikker på at blive helt mæt.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog ægget i spilkogende vand i 5 minutter. Afkøl i vand, og pil hele ægget.
Hak mandlerne. Skræl og pil de hvide hinder af pomelo, og del i små stykker. Vend med olie og hakkede mandler.
Anret laksen med ægget på – vent til sidste øjeblik med at skære i ægget, så flyder det fint ud.
Servér pomelo til ægget og pynt med skovsyre. Servér retten med knækbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk