Røget andebryst med peberrod og pære

Røget andebryst med peberrod og pære er en lille lækkerbisken serveret på rugbrød – lige til at hapse med fingrene!

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl peberroden, og riv den fint på et rivejern. Skyl citronen, og riv den fint. Rør cremefraiche sammen med peberrod og citronskal, og smag til med salt og peber.
Skræl pæren, og skær den i små tern. Rør æbleeddike og rapsolie sammen, og krydr med salt og peber. Vend pæreternene i blandingen. Pluk timian i små buketter, og vend dem i.
Tænd ovnen på 175°. Skær hver skive rugbrød i små trekanter, fordel dem på en bageplade med<br /> bagepapir, og dryp med olie. Rist rugbrødet i ovnen i ca. 5 minutter, til det bliver sprødt. Lad det afkøle på en rist.
Anret lidt peberrodscreme oven på hvert stykke rugbrød. Top med andebryst skåret i tynde skiver, og pynt med krydrede pæretern. Kværn lidt peber henover, og servér.

Tip!

Røget andebryst kan købes hos slagteren – bestil det gerne i forvejen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar