Rødvinsmarinade med rosmarin og estragon

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Læg kød i marinade, inden du steger det. Denne rødvinsmarinade er især god til oksekød, fx bøffer eller wokstrimler.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og pres hvidløg.
Rør hvidløg og krydderurter op med rødvin, Worcestershiresauce, olivenolie og peber.
Lad kødet trække i marinaden i mindst 30 minutter på køl, før du steger det.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar