Rødvinsbraiserede svinekæber med rodfrugtmos

Det kræver lidt arbejde, men med denne opskrift får du et gudommeligt resultat af svinekæber braiseret i rødvin, blød mos af kartofler og selleri serveret med en sprød salat.

Rødvinsbraiserede svinekæber med rodfrugtmos
31-60 min.

(12)

December 27, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Ovntid: 2½ time. Trækketid, syltede rødløg: 2 timer.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Hinden på svinekæberne kan fjernes, inden kødet brunes (det kaldes afpudsning), eller efter stegning. Hinden bliver dog helt mør og kan sagtens spises.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'