Rødvinsbraiserede svinekæber med rodfrugtmos
Det kræver lidt arbejde, men med denne opskrift får du et gudommeligt resultat af svinekæber braiseret i rødvin, blød mos af kartofler og selleri serveret med en sprød salat.
![Rødvinsbraiserede svinekæber med rodfrugtmos](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/rodvinsbraiserede-svinekaeber-med-rodfrugtmos_5528.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.48046875&fp-z=1)
31-60 min.
(12)
December 27, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Ovntid: 2½ time. Trækketid, syltede rødløg: 2 timer.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner