Rødspætteruller med bacon og rejer
22. oktober 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Rødspættefileter med bacon og rejer rørt i smør. Måske ikke kombinationer, du selv havde fundet på, men når du først smager denne friske og sprøde sag, bliver du glad helt ind i hjertet.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil rejerne. Skyl og hak dild fint. Pil løget, og riv det fint.
Blend rejerne, og vend dem sammen med blødt smør, fløde, dild, revet skalotteløg og salt.
Dup rødspættefileterne tørre med køkkenrulle, og læg dem på et skærebræt.
Rens porren, skær top og bund fra, og løsn 8 porreblade. Damp dem evt. over kartoffelvandet.
Smør fileternes underside med halvdelen af rejesmørret, og drys med salt og peber (stil resten af rejesmørret på køl indtil servering).
Rul fileterne sammen om smørret, og vikl 1 porreblad om hver rødspætterulle.
Sno en skive bacon om hver rulle, og steg dem på panden eller i ovnen, til baconen bliver sprød og fisken gennemstegt.
Gnub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Pil rejerne.
Servér fiskerullerne med lune kartofler, rejer og rørt rejesmør. Pynt med dild, salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk