Rødspætterulle med rejemousse og fennikel
26. juni 2020
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Bløde, milde og friske små hapser. Rødspætterullerne her laves med fyld af rejemousse krydret med fennikel, så de får en snert af lakridssmag. Det er overraskende lækkert!
Ingredienser
Udstyr
8 tandstikkere i træ eller andre pinde, der er egnet til kontakt med fødevarer
Sådan gør du
Rengør fennikel, kassér bund og stok. Hak resten fint.
Skyl og tør spinatbladene.
Steg fennikel, spinatblade og presset hvidløg i lidt olie i 2 minutter, til spinatbladene falder sammen.
Skyl dild og kørvel. Hak dem groft.
Bland rejer, mayonnaise og lidt citronsaft med krydderurter og spinatblandingen. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Tænd ovnen på 200°.
Gå fiskefileterne efter for ben og andre urenheder.
Fordel 1-2 spsk. rejemousse på hver filet, og rul den sammen hen over fyldet. Brug en tandstikker eller lign. til at holde sammen på rullen.
Læg de fyldte fiskeruller i et ildfast fad, og bag dem i ca. 15 minutter.
Servér de bagte fiskeruller med citronbåde.
Tip!
Du kan sagtens bruge andre fladfisk, f.eks. skrubbe-, hellefisk- eller skærisingfileter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk