Rødspættepakker og pasta med ricotta-pesto
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
De små squashpakker er slet ikke så svære at folde, så snart man har fået lært teknikken.
Bemærk
Marineringstid: Mindst 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Halvér rødspættefileterne langs rygraden. Smør pesto på hver halvdel, og fold dem sammen.
Skyl squash, og brug en tyndskræller eller kartoffelskræller til at lave lange, brede bånd af dem. Kassér den inderste bløde del, eller gem den til en wokret eller lignende.
Læg 4 squashstrimler sammen som et kryds, 2 på langs og 2 på tværs, så de alle folder over hinanden og holdes på plads – samme teknik, som hvis du ville folde en julestjerne.
Læg en rødspættepakke i midten af krydset, og fold enderne af squashstrimlerne ind over fyldet, så de krydser over hinanden. Vend pakken om, og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag pakkerne i ovnen i ca. 20 minutter, til fisken er gennemstegt.
Kog pastaen efter anvisningen på posen, og hæld vandet fra gryden.
Riv citronskallen fint, og pres saften af citronen.
Bland ricotta, pesto, citronsaft og citronskal, og vend rundt, så du får en cremet sauce. Fordel saucen over pastaen. Smag til med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk