Rødspættefileter med sprød salat

25. oktober 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Den klassiske fiskefilet behøver ikke at blive serveret med rugbrød og remoulade. Prøv denne opdaterede version med salat af gulerod, squash og fennikel.

Ingredienser

Sådan gør du

Vend fiskefileterne i mel krydret med salt og peber, herefter i sammenpisket æg og til sidst i rasp.
Steg dem på en pande i smør i ca. 2 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Skræl guleroden, og skær den i tynde strimler. Skyl squashen, og skær den i tynde skiver. Rens fennikel, og skær den i fine skiver.
Vend gulerod, squash og fennikel med ravigottesauce og friskhakket dild, og servér salaten til de nystegte fiskefileter.
Pynt med karse og masser af dild.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar