Rødspættefileter med sprød salat
25. oktober 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Den klassiske fiskefilet behøver ikke at blive serveret med rugbrød og remoulade. Prøv denne opdaterede version med salat af gulerod, squash og fennikel.
Ingredienser
Sådan gør du
Vend fiskefileterne i mel krydret med salt og peber, herefter i sammenpisket æg og til sidst i rasp.
Steg dem på en pande i smør i ca. 2 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Skræl guleroden, og skær den i tynde strimler. Skyl squashen, og skær den i tynde skiver. Rens fennikel, og skær den i fine skiver.
Vend gulerod, squash og fennikel med ravigottesauce og friskhakket dild, og servér salaten til de nystegte fiskefileter.
Pynt med karse og masser af dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk