Rødspættefilet med coleslaw og sauce tatare

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

En rødspættefilet behøver ikke at blive serveret med kartofler og persillesauce – her er den fint anrettet på et stykke rugbrød og toppet med coleslaw.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æggeblommer med sennep, salt og peber. Tilsæt olien, lidt ad gangen, og pisk, til konsistensen er som mayonnaise. Hak cornichoner, kapers og krydderurter fint. Vend det hele i mayonnaisen sammen med hvidvinseddike.
Dup rødspættefilerne tørre med køkkenrulle. Pisk æggene let sammen i en dyb tallerken. Hæld rugmel i en anden dyb tallerken. Dyp rødspættefileterne først i æg og herefter i rugmel.
Opvarm en pande med smør og olie, og steg rødspætterne, 1 ad gangen, i ca. 3 minutter på hver side.
Skyl spidskålen, og snit den helt fint. Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Bland spidskål og gulerødder med ca. halvdelen af den frisklavede sauce tatare, til grøntsagerne er netop dækkede.
Rist rugbrødet. Anret en stegt rødspætte oven på hver skive rugbrød, og top med coleslaw. Servér resterende sauce tatare i en skål ved siden af.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar