Rødkålswrap med hummus, falafel og tabbouleh
21. april 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Prøv en vegetarisk wrap med knasende grøntsager, varme falafler og cremet hummus.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil rødløget, og hak det fint. Skyl agurken, og skær den i små tern.
Skyl tomaterne, skær dem i halve, og fjern kernerne med en ske.
Skær tomatkødet i mindre stykker, og bland dem med rødløg og agurketern i en skål.
Dryp med olie og citronsaft, og smag til med hakket mynte, salt og peber.
Lun falaflerne i ovnen som anvist på emballagen. Skyl og tør kålbladene.
Fordel hummus i bunden, og fyld op med falafler og tabbouleh. Pynt med frisk koriander, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk