Rødkålswrap med hummus, falafel og tabbouleh

21. april 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Prøv en vegetarisk wrap med knasende grøntsager, varme falafler og cremet hummus.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil rødløget, og hak det fint. Skyl agurken, og skær den i små tern.
Skyl tomaterne, skær dem i halve, og fjern kernerne med en ske.
Skær tomatkødet i mindre stykker, og bland dem med rødløg og agurketern i en skål.
Dryp med olie og citronsaft, og smag til med hakket mynte, salt og peber.
Lun falaflerne i ovnen som anvist på emballagen. Skyl og tør kålbladene.
Fordel hummus i bunden, og fyld op med falafler og tabbouleh. Pynt med frisk koriander, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar