Rødkålssalat med tyttebærdressing

9. november 2018 af .

Foto: Henrik Freek

En smuk og sprød salat, der harmonerer perfekt mellem det bitre i kålen og det søde, syrlige og stærke i tyttebærdressingen. Salaten er bl.a. virkelig god til tunge kødretter med fx and eller vildt.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv ingefæren fint. Rør tyttebærsyltetøj med ingefær, finthakket chili, olie og eddike.
Snit rødkålen fint. Pil løget, og skær det i tynde skiver.
Flæk granatæblet, og pil kernerne ud.
Vend rødkål, løg og granatæble i tyttebærdressingen, og smag godt til med salt og peber.

Tip!

Når rødkål skal bruges rå i salater, er det bedst at snitte den fint i meget smalle strimler, som er nemme at tygge, og som ikke er så lange, at de svirper ned på silkeblusen. Men når rødkålen skal bruges i varme retter, kan den med fordel snittes i brede, lange stykker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar