Rødkålssalat med rødbede og appelsin

23. februar 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Pift den klassiske friske rødkålssalat til juleaften op med lidt rødbede og rød grønkål. Valnødderne på toppen giver dejligt knas!

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl rødbederne, og riv dem i strimler på et rivejern eller juliennejern.
Skær skrællen af appelsinerne helt tæt til kødet, og skær appelsinfileterne fri af de hvide hinder.
Rør en marinade af citronsaft, olivenolie, salt og peber i en skål.
Skyl og rib rød grønkål. Pil de yderste blade af rødkålen, og snit den fint. Vend rødbeder, rød grønkål og rødkål i marinaden, og lad salaten trække i mindst 30 minutter.
Vend appelsinfileterne i salaten, drys med grofthakkede valnødder, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar