Rødkålssalat med linser, appelsin og bolsjebeder

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Linser og kål giver en fyldig og proteinrig salat, som mætter godt, og de saftige appelsiner sikrer dig masser af C-vitaminer.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl linserne i koldt vand i en sigte. Kog dem i letsaltet vand i 15 minutter, til de er netop møre. Hæld vandet fra, og afkøl dem under koldt vand i en sigte.
Skræl appelsiner, og skær dem i tern.
Rens bladselleri, og skær dem i små tern. Snit rødkål helt fint. Skræl bolsjebede, og skær den i tynde skiver. Skær herefter skiverne i tynde stave.
Bland linser og grøntsager på et fad, og drys med hakket mynte.
Rør ingredienserne sammen, og hæld dressingen over salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar