Rødkålssalat med linser, appelsin og bolsjebeder
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Linser og kål giver en fyldig og proteinrig salat, som mætter godt, og de saftige appelsiner sikrer dig masser af C-vitaminer.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl linserne i koldt vand i en sigte. Kog dem i letsaltet vand i 15 minutter, til de er netop møre. Hæld vandet fra, og afkøl dem under koldt vand i en sigte.
Skræl appelsiner, og skær dem i tern.
Rens bladselleri, og skær dem i små tern. Snit rødkål helt fint. Skræl bolsjebede, og skær den i tynde skiver. Skær herefter skiverne i tynde stave.
Bland linser og grøntsager på et fad, og drys med hakket mynte.
Rør ingredienserne sammen, og hæld dressingen over salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på rødkålssalat