Rødkålssalat med granatæble og abrikoser
27. februar 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Den friske rødkålssalat er et dejligt bidrag til julemiddagen. Der er masser af bid i både nødder og kål, og farverne kan man ikke andet end at blive glad for at se på.
Ingredienser
Sådan gør du
Riv skallen, og pres saften af appelsinen. Rør skal og saft til en dressing sammen med de resterende ingredienser.
Snit rødkålen helt fint – gerne på et mandolinjern. Vend dressingen i kålen i en skål.
Frigør kernerne fra granatæblet. Skær abrikoserne i skiver.
Rist pekannødderne på en tør pande, og hak dem groft.
Vend granatæblekerner, abrikoser, tranebær og pekannødder i salaten, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Frisk rødkålssalat med appelsin