Rødkålssalat med fennikel og abrikoser
19. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Lækker og farverig rødkålssalat. Her får du kål og masser af kerner i en mættende og knasende god salat. De tørrede abrikoser giver salaten sødme og en blødere tekstur.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl rødkål og fennikel, og snit begge dele i meget tynde strimler – brug gerne et mandolinjern.
Skyl og hak persillen, og vend den sammen med den snittede kål og fennikel.
Skær eller klip abrikoserne i strimler.
Rist cashewnødder, sesamfrø og birkes på en varm, tør pande, og lad dem køle af. Hak cashewnødderne groft. Vend abrikoser, cashewnødder, sesam og birkes i kålsalaten.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen, smag til med salt og peber, og vend den i kålsalaten. Servér straks.
Tip!
Hvis salaten ikke skal spises med det samme, kan du vente med at vende cashewnødder, sesam og birkes i til lige før servering, så de stadig er sprøde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk rødkålssalat med appelsin