Rødkålssalat med appelsin og mynte
2. marts 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Syrligt, sprødt og sødt. Den her rødkålssalat akkompagneres af både syrlige citrusfrugter og fyldig avocado. Perfekt tilbehør til aftensmaden.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær rødkålen tyndt, gerne på et mandolinjern.
Skær skallen af appelsin og grapefrugt, og skær frugterne og avocado i tynde skiver. Anret kål, citrusfrugter og avocado på en tallerken.
Hak nødderne groft, og drys dem over salaten.
Hak mynte fint, og riv limeskal og ingefær.
Bland olie, mynte, ingefær, limeskal og -saft, salt og peber, og hæld dressingen over salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk