Rødkålssalat med appelsin og mynte

2. marts 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Syrligt, sprødt og sødt. Den her rødkålssalat akkompagneres af både syrlige citrusfrugter og fyldig avocado. Perfekt tilbehør til aftensmaden.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær rødkålen tyndt, gerne på et mandolinjern.
Skær skallen af appelsin og grapefrugt, og skær frugterne og avocado i tynde skiver. Anret kål, citrusfrugter og avocado på en tallerken.
Hak nødderne groft, og drys dem over salaten.
Hak mynte fint, og riv limeskal og ingefær.
Bland olie, mynte, ingefær, limeskal og -saft, salt og peber, og hæld dressingen over salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar