Rødkålssalat med appelsin, granatæble og dadler
26. februar 2021
af
Thomas Alcayaga.
Foto: Columbus Leth
Den syltede rødkål hører sig til på julebordet, men den friske udgave med syrlig frugt kan altså også noget særligt.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær rødkålen i tynde strimler, gerne på et mandolinjern, og skyl strimlerne godt. Skær skrællen af appelsinen, og skær frugtkødet i mindre stykker. Vend rødkål og appelsin sammen i en serveringsskål.
Udsten dadlerne, og skær dem i skiver. Pil kernerne ud af granatæblet. Fordel dadler, granatæblekerner, Amarena-kirsebær og brøndkarse over salaten.
Dryp olivenolie over salaten, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk