Rødkålssalat med appelsin, granatæble og dadler

26. februar 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Den syltede rødkål hører sig til på julebordet, men den friske udgave med syrlig frugt kan altså også noget særligt.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær rødkålen i tynde strimler, gerne på et mandolinjern, og skyl strimlerne godt. Skær skrællen af appelsinen, og skær frugtkødet i mindre stykker. Vend rødkål og appelsin sammen i en serveringsskål.
Udsten dadlerne, og skær dem i skiver. Pil kernerne ud af granatæblet. Fordel dadler, granatæblekerner, Amarena-kirsebær og brøndkarse over salaten.
Dryp olivenolie over salaten, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar