Rødkålssalat med abrikoser og juledressing
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
En rå rødkålssalat er dejligt ekstratilbehør til julemiddagen eller en anden solid vintermiddag.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.
Snit rødkålen i fine strimler. Skær æbler og pærer i både (fjern kernehuset). Skær skrællen af grapefrugterne, og skær grapefrugtkødet i fileter uden hinder. Skræl ingefærstykket, og riv det fint. Skær abrikoser i tynde strimler.
Rist valnødder let på en tør pande.
Vend rødkål, æbler, pærer, abrikoser og grapefrugt i dressingen.
Drys med valnødder, og krydr med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk