Rødkål med appelsin og kanel
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Appelsin giver rødkålen en dejlig frisk smag og kanel giver den et strejf af julemagi.
Ingredienser
Sådan gør du
Snit rødkål i lange strimler.
Varm en dyb (sautere)pande op med lidt andefedt (evt. fra indersiden af anden) eller smør. Tilsæt alle de hele krydderier.
Vend rødkålen rundt i fedtet på panden i ca. 2-3 minutter.
Hæld hindbæreddiken over, og vend rundt – rødkålen skifter nu farve til pink på grund af syren i eddiken.
Skær appelsinen i grove stykker med skallen på. Pres dem over rødkålen, så noget af saften drypper fra dem, og vend dem herefter rundt i rødkålen sammen med ribsgelé. Smag til med sukker, salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Klassisk rødkål med julekrydderier
Powered by Froala Editor