Rødkål med appelsin og kanel

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Appelsin giver rødkålen en dejlig frisk smag og kanel giver den et strejf af julemagi.

Ingredienser

Sådan gør du

Snit rødkål i lange strimler.
Varm en dyb (sautere)pande op med lidt andefedt (evt. fra indersiden af anden) eller smør. Tilsæt alle de hele krydderier.
Vend rødkålen rundt i fedtet på panden i ca. 2-3 minutter.
Hæld hindbæreddiken over, og vend rundt – rødkålen skifter nu farve til pink på grund af syren i eddiken.
Skær appelsinen i grove stykker med skallen på. Pres dem over rødkålen, så noget af saften drypper fra dem, og vend dem herefter rundt i rødkålen sammen med ribsgelé. Smag til med sukker, salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar