Rødgrød med lakridsflødeskum

26. juli 2018 af .

Foto: Line Falck

Den sødeste rødgrød af jordbær, blåbær, ribs og hindbær og selvfølgelig en let pisket flødeskum til. Snup en skefuld sommer smagt til med lakrids!

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl bærrene forsigtigt. Fjern stilke fra jordbær og ribs. Skær jordbærrene i grove stykker. Riv skallen fint af citronen.
Hæld bærrene i en gryde sammen med vand og citronskal. Læg låg på gryden, og lad bærrene koge møre, det tager 3-4 minutter.
Rør majsstivelsen ud i lidt koldt vand, og hæld blandingen i grøden. Jævn grøden i 1-2 minutter under omrøring. Lad grøden blive helt kold.
Pisk fløden til skum, og vend lakridspulver i.
Skyl jordbær og hindbær, og skær dem i halve eller kvarte. Bland dem i grøden, og servér med lakridsflødeskum til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar