Rødgrød med kirsebær

30. september 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Blend en portion modne bær som jordbær, blåbær, kirsebær eller hindbær, og du er godt på vej til den udødelige klassiker med navnet, der giver de fleste turister knuder på tungen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl bærrene, fjern evt. blade og stilke, og hæld bærrene i en gryde med sukker og vaniljesukker. Vend godt rundt, og lad det trække i 1 time.
Tilsæt vand, og lad det koge i 7-8 minutter, til bærrene begynder at briste. Skum løbende grøden. Smag evt. til med mere sukker.
Rør kartoffelmel ud i lidt koldt vand i en skål. Sluk for grøden, og tilsæt halvdelen af kartoffelmelsblandingen under omrøring.
Tilsæt evt. lidt mere, hvis grøden skal være tykkere. Sæt grøden i køleskabet til afkøling.
Servér rødgrød med fløde eller mælk.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar