Rødgrød med fløde og marinerede bær
20. juli 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Pep sommerklassikeren op med rom-marinerede bær på toppen.
Bemærk
Er der børn omkring bordet, kan du droppe rommen i marinaden.
Ingredienser
Sådan gør du
Nip stilke af bærrene, og skyl dem. Hæld dem i en gryde med sukker og 5 dl vand, og lad det koge i 3-4 minutter.
Rør kartoffelmel sammen med 4 spsk. vand i en kop.
Tag gryden af varmen, og jævn rødgrøden med kartoffelmel-blandingen. Afkøl rødgrøden.
Nip stilkene af bærrene, og skyl dem. Vend bærrene med honning og rom i en skål.
Servér rødgrød med marinerede bær og iskold fløde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk