Rødgrød med fløde og marinerede bær

20. juli 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Pep sommerklassikeren op med rom-marinerede bær på toppen.

Bemærk
Er der børn omkring bordet, kan du droppe rommen i marinaden.

Ingredienser

Sådan gør du

Nip stilke af bærrene, og skyl dem. Hæld dem i en gryde med sukker og 5 dl vand, og lad det koge i 3-4 minutter.
Rør kartoffelmel sammen med 4 spsk. vand i en kop.
Tag gryden af varmen, og jævn rødgrøden med kartoffelmel-blandingen. Afkøl rødgrøden.
Nip stilkene af bærrene, og skyl dem. Vend bærrene med honning og rom i en skål.
Servér rødgrød med marinerede bær og iskold fløde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar