Rodfrugtsuppe

17. april 2023 af .

Foto: Peter Kam

De forskellige typer rodfrugter giver suppen en nuanceret smag. Suppen er cremet og velsmagende og kan serveres både som forret og som hovedret.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartofler, selleri og pastinakker, og skær det hele i små stykker. Pil og hak løg groft.
Steg kartofler, selleri, pastinak og løg i smør ved middel varme i en gryde i ca. 5 minutter. Tilsæt bouillon, og bring suppen i kog. Lad suppen småkoge i 20-25 minutter, til rodfrugterne er helt møre.
Blend suppen glat med en stavblender. Tilsæt fløde, og varm suppen igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Anret rodfrugtsuppen i skåle, og servér med rodfrugtchips og frisk kørvel.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar