Rodfrugtfritter med urtedressing

6. oktober 2021 af .

Foto: columbus leth

Servér de sprøde fritter til snack, forret eller tilbehør til middagen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225°. Rens alle rodfrugterne, og skær dem i stave.
Vend rodfrugterne med olie, timian, salt og peber i en stor skål, og fordel dem i et stort ovnfad.
Bag rodfrugterne i ovnen i ca. 30 minutter, til de er sprøde.
Pil og hak hvidløg fint. Skyl og tør persille og dild, og hak begge dele fint.
Rør krydderurter og hvidløg sammen med yoghurt, fløde, citronsaft, olie og salt, og servér dressingen til rodfrugtfritterne.

Tip!

Skær evt. alle rodfrugterne ud dagen forinden, og læg dem i en frysepose med lidt olivenolie, salt, peber og timian. Så er det nemt på dagen at bage dem i ovnen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar