Rodfrugtfritter med urtedressing
6. oktober 2021
af
Mai Knauer.
Foto: columbus leth
Servér de sprøde fritter til snack, forret eller tilbehør til middagen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225°. Rens alle rodfrugterne, og skær dem i stave.
Vend rodfrugterne med olie, timian, salt og peber i en stor skål, og fordel dem i et stort ovnfad.
Bag rodfrugterne i ovnen i ca. 30 minutter, til de er sprøde.
Pil og hak hvidløg fint. Skyl og tør persille og dild, og hak begge dele fint.
Rør krydderurter og hvidløg sammen med yoghurt, fløde, citronsaft, olie og salt, og servér dressingen til rodfrugtfritterne.
Tip!
Skær evt. alle rodfrugterne ud dagen forinden, og læg dem i en frysepose med lidt olivenolie, salt, peber og timian. Så er det nemt på dagen at bage dem i ovnen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk