Rodfrugtchips med sød chilidip
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Glæd familie og gæster med en portion sprøde chips af blandede rodfrugter. Det er nemt og sjovt, og så kan du spise dem med god samvittighed, fordi der kun anvendes ganske lidt olie.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 150°.
Skræl rodfrugterne, og skær dem i så tynde skiver som muligt, brug gerne et mandolinjern eller en kartoffelskræller.
Tør skiverne med køkkenrulle, og vend dem med olie. Læg dem i 1 lag på en bageplade med bagepapir, og drys med salt.
Bag skiverne i ovnen i 15-20 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Rør ingredienserne sammen, og servér dippen som tilbehør til rodfrugtchipsene.
Tip!
Rodfrugtchipsene skal helst spises samme dag, ellers mister de sprødhed.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk