Rodfrugtchips
11. juni 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Skærer du rodfrugterne ud i meget tynde skiver, bliver de lækre og sprøde, når de dybsteges. De smager lige så fantastiske som almindelige chips og kan også sagtens serveres med dip.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub rodfrugterne, og skær dem i meget tynde skiver, gerne på et mandolinjern.
Varm olie op i en gryde, og dybsteg rodfrugterne lidt ad gangen i olien.
Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Drys med salt, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk