Rodfrugtchips

11. juni 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Skærer du rodfrugterne ud i meget tynde skiver, bliver de lækre og sprøde, når de dybsteges. De smager lige så fantastiske som almindelige chips og kan også sagtens serveres med dip.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub rodfrugterne, og skær dem i meget tynde skiver, gerne på et mandolinjern.
Varm olie op i en gryde, og dybsteg rodfrugterne lidt ad gangen i olien.
Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Drys med salt, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar