Rodfrugt- og linsesalat

30. december 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Bagte rodfrugter, lækre linser og knasende topping. Den her linsesalat er fuld af smag og mætter godt.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Kog linserne efter anvisningen på pakken.
Skræl græskar og rødbeder, og skær dem i tern.
Vend dem med olivenolie og salt.
Bred dem ud på en bageplade med bagepapir, og bag dem møre i ovnen i ca. 20 minutter. Lad linser og rodfrugter afkøle.
Vend linser, rodfrugter og salat sammen.
Rør eddike med honning og sennep, og tilsæt olivenolie drypvis, til dressingen samler sig. Smag til. Vend dressingen i salaten.
Anret salaten med smuldret gedeost og hakkede valnødder ovenpå.

Tip!

Servér evt. med frikadeller eller stegt kylling.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar