Rodfrugt- og linsesalat
30. december 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Bagte rodfrugter, lækre linser og knasende topping. Den her linsesalat er fuld af smag og mætter godt.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Kog linserne efter anvisningen på pakken.
Skræl græskar og rødbeder, og skær dem i tern.
Vend dem med olivenolie og salt.
Bred dem ud på en bageplade med bagepapir, og bag dem møre i ovnen i ca. 20 minutter. Lad linser og rodfrugter afkøle.
Vend linser, rodfrugter og salat sammen.
Rør eddike med honning og sennep, og tilsæt olivenolie drypvis, til dressingen samler sig. Smag til. Vend dressingen i salaten.
Anret salaten med smuldret gedeost og hakkede valnødder ovenpå.
Tip!
Servér evt. med frikadeller eller stegt kylling.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk